Verzendinformatie

Bestel- en Verzendinformatie

De producten kunnen, tenzij anders vermeld, alleen per in de Webwinkel vermelde hoeveelheid of een veelvoud hiervan besteld worden. De rekenprijzen zijn in euro's inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Om te kunnen bestellen meldt u zich bij ons aan. De gegevens worden door ons zorgvuldig bewaard, zodat u als terugkerende klant direct kunt inloggen en winkelen. Uiteraard worden uw gegevens aan niemand verstrekt.

U kunt kiezen voor het afhalen in de winkel of het laten thuisbezorgen van uw bestelling. Bestellingen vanaf 65 Euro worden gratis bezorgd in Nederland. Voor bestellingen tot 65 Euro wordt een bijdrage in de verzendkosten berekend van 6,20 Euro. Verzending gebeurt met een externe vervoerder.

Betalen geschiedt 

  • per iDEAL, het online betaalsysteem van de Nederlandse banken dat met uw eigen internetbankier programma werkt
  • met een creditcard via PayPal, een zeer grote en betrouwbare partner bij betalingen via internet, dochter van eBay
  • of contant bij het afhalen van uw bestelling in de winkel.

  • Als u per creditcard wilt betalen maakt U eventueel bij PayPal eenmalig een account aan, waarna uw gegevens worden onthouden.

    Levering van de producten geschiedt direct na binnenkomst van uw betaling via iDEAL of PayPal. Bij keuze voor het zelf afhalen en betalen van uw bestelling in de winkel wordt uw bestelling tot 1 week na verzending van de e-mail bevestiging voor u gereserveerd. Bij vooruitbetaling bewaren wij uw artikel tot de afgesproken datum.